Tesla Leasing

Tesla er en luksus el-bil producent der utraditionelt ligger i Silicon Vally i Californien. Tesla har produceret biler siden 2003 og er således en forholdsvis ny bilproducent, som på få modeller har vidst omverdenen at el-motoren kan måle sig med brændstofdrevne motorer. El-biler er ikke en ny opfindelse – mange danskere husker nok Ellerten eller Hope Whisper, men det er først efter Tesla kom frem, at el-bilen for alvor har fået sit gennembrud og andre bilproducenter som BMW, VW og Audi er begyndt at producerer velfungerende el-biler.

Tesla har produceret fire forskellige modeller. Den første Roadster, Model S, Model X og seneste er Model 3 blevet lanceret – en billig el-bil til massemarkedet. I Danmark er Tesla mest kendt for Model S, men fremtiden for Tesla er spændende. Faktisk så spændende at Model 3 fik 180.000 forudbestillinger på lanceringsdagen.

Elon Musk – en af Teslas stiftere offentliggjorde for 10 år siden masterplan part deux, hvori fire steps og vejen til Model 3 beskrives. Første step var, at overbevise omverden om at en el-bil kunne konkurrere med en brændstof-dreven bil – det blev Tesla Roadster, næste step var brug overskuddet fra Roadsteren til at udvikle en billigere el-bil – hvilket blev Model S, tredje step i masterplanen var ved hjælp af overskuddet fra Model S, at lave en billig el-bil til massemarkedet – Model 3 og fjerde step var at tilbyde energi generet af solen.

Der er ingen tvivl om Tesla og Elon Musk har ramt plet med deres el-bil, og efter at reageringen i besluttede at indføre afgifter på el-biler er det blevet endnu mere fordelagtigt at lease en Tesla. Er du interesseret i at lease en Tesla kan du få 3 tilbud fra forskellige forhandlere og nemt sammenligne tilbuddene på ZoomZo.dk – en Tesla kan leases fra cirka 3.500 kroner om måneden og op – afhængig af alder, udstyr og førstegangsydelse.