BMW Leasing

Overvejer du at lease en BMW? Så er du kommet til det rigtige sted. BMW er en forkortelse af Bayern Motoren Werke AG (og har senere skiftet navn til Bayern Auto Group). BMW er en tysk bilproducent, der i høj grad sættes i forbindelse med tyske kvalitetsbiler. Produktionen af BMW biler og motorcykler startede i 1916 i München, hvor to producenter fra Bayern fusionerede, hvilket resulterede i BMW. Hovedkontoret er stadig beliggende i München, mens produktionen i dag foregår i Tyskland, England, Østrig, USA, Indien, Kina, Rusland og Sydafrika. BMW ejer desuden også bilmærkerne Mini Cooper og Rolls Royce. Desuden har BMW indenfor de senere år designet og produceret to el-biler i takt med el-bil teknologien er blevet bedre.

Hvorfor lease en BMW?

BMW producerer flere biler der er velegnet til leasing herunder er 3-serie, 4-serie, 5-serie, 6 serie , 7-serie og deres firehjulstrækkere X1, X3, X5 og X6. Netop disse modeller er særdeles velegnet som leasing biler grundet deres pris, udstyr og komfort.

Økonomisk kan leasing også være en god løsning for dig. Ved leasing ved du hvor mange penge din bil koster hver måned, og skal bilen leases til dit erhverv beholder du pengene i virksomheden, så de kan investeres i andre ting med bedre afkastmuligheder end en bil. Leasing er også til dig der ønsker at skifte din bil ud med en ny indenfor nogle år. Der er ikke noget at sige til en BMW er en populær bil og deres biler leases stor stil.

Hvis du er havnet på denne side vil du med garanti have interesse i at lease en BMW og derfor vil du her på siden kunne finde tilbud på leasing af en BMW. Finder du ikke en bil som passer til dit behov, budget eller noget helt tredje kan du indhente 3 tilbud fra forskellige forhandlere på en bil efter dine behov.