Audi Leasing

Audi er en Danskernes favorit når det kommer til leasing – det er nemlig en af de absolut meste leasede biler i Danmark. Audi er en bilproducent med hovedkontor i Ingolstadt i Tyskland.

Historien om Audi går tilbage til 1910, hvor August Horch stiftede bilproducenten. I 1932 går Audi sammen med tre andre bilproducenter og laver det Auto Group AG, som er det Audi vi kender i dag – det er også ved dannelsen af Auto Group AG, at det velkendte Audi logo ser dagens lys. Hver ring i logoet repræsenterer de bilproducenter der var med til at starte Auto Group AG. Audi er i dag ejet af VW (Volkswagen koncernen).

Selvom man skulle tro, at Audi er en forkortelse af Auto Union, så stammer navnet Audi faktisk fra August Horch efternavn, som på tysk betyder lyt mens den latinske betegnelse af lyt er audi.

Audi har lavet flere modeller som i Danmark er velegnet til at blive leaset. Særligt deres Q-serie herunder Q5 og Q7 samt A4, A5, A6 og A7 bliver leaset i stor stil. Da leasing kom frem på markedet var det typisk en A4 som blev leaset, men nu har de større biler taget over.

Audi har 4 forskellige serier:

  • A-serien: Er en af de Audier, som der kører flest af. Denne type er velegnet som familie bil.
  • S-serien (s-line): S-line eller S-serien er en sport udgave af A-serien og fremstår typisk med flere hestekræfter og mere udstyr.
  • RS-serien: RS-serien er den ultimative Audi når det kommer til antal hestekræfter og udstyr. Selvom en Audi RS kan ligne en familiebil kan den følge med flere sportsvogne.
  • Q-serien: Er Audis firehjulstrækker og benzinsluger serie. Mange benytter også den som arbejdsbil, da denne serie er meget rummelig.

Uanset om du ønsker at lease A-serien eller Q-serien, så kan du få 3 tilbud på leasing af netop den Audi du ønsker på ZoomZo.dk.